Showroom elke dag open:

donderdag 30 mei 2019 (O.H. Hemelvaart 10u-15u) & vrijdag 31 mei 2019 (Brugdag 10u-17u)

Weekendshopping

Nu zaterdag 25/05 & zondag 26/05

Over AXI

Actief spelen & plezier

Spelende kinderen rond axi-huisje In en om een AXI speelhuis kun je spelen, klimmen, glijden en ontdekken. Voor kinderen is het een echt huis in hun formaat. Het ene huis heeft een veranda, het andere een glijbaan of zelfs een zandbak.

Het AXI speelhuis met unieke details brengt kinderfantasie tot leven; vandaag is het een speelhuis, maar morgen misschien wel een kasteel, of boot... Dezelfde fantasie hebben de bedenkers gehad bij het ontwerpen en ontwikkelen van de AXI speelhuizen. De mooiste en beste ideeën hebben zij vertaald en zijn zichtbaar in de speelhuizen. Hierbij zijn de wensen van de ouders niet vergeten. Zo bieden de speelhuizen niet alleen eindeloos actief speelplezier, maar zijn de AXI speelhuizen ook veilig, robuust en in een handomdraai te monteren.

Veilig & betrouwbaar

Logo CE-keurmerk Kiest u voor een AXI speelhuis, dan kiest u voor veilig speelplezier. Veilig omdat alle speelhuizen de CE-markering dragen en zijn getest en goedgekeurd conform de TÜV-normering; één van de belangrijkste normeringen voor speelveiligheid.

De gladde en complete afwerking maakt het speelhuis extra veilig. De schuine afwerking van de raamkozijnen minimaliseert het risico op beknelde vingers en door de vernuftige magneetsluiting sluiten ramen en deuren op een kindvriendelijke manier. Iedere trap van het AXI speelhuis heeft vlakke treden, zodat kinderen makkelijk en veilig naar boven klimmen. Ook de stang bovenaan de glijbaan biedt extra veiligheid.

Duurzaam & robuust

AXI-huisje met kind AXI speelhuizen zijn niet alleen mooi, maar ook sterk.
De panelen, waaruit de speelhuizen zijn opgebouwd, bestaan uit cederhouten planken van 15 mm dik die zijn vastgeklemd in een framewerk van maar liefst 38 mm. Het zware frame en de robuuste constructie zorgen er voor dat de speelhuizen tegen een speelstootje kunnen.

Cederhout is een duurzame houtsoort met een natuurlijke afweer tegen schimmels, ongedierte en houtrot. Hierdoor wordt een lange levensduur van de AXI speelhuizen gegarandeerd, zónder het toepassen van onnatuurlijke verduurzaming.

De duurzaamheid van de AXI speelhuizen wordt versterkt doordat de huisjes zijn afgewerkt met een beschermende laag van watergedragen beits.

Voor nu & later

Logo FSC De AXI speelhuizen zijn gemaakt van Aziatisch cederhout, genaamd Cunninghemia lanceolata. Dit is een 100% FSC houtsoort dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen, waar voor iedere gekapte boom een nieuwe boom wordt aangeplant. Door deze zorgvuldige keuze van toeleveranciers wordt eerlijk, duurzaam en veilig speelplezier gewaarborgd en dragen we met elkaar zorg voor mens en milieu; nu en later!

Wenst u meer informatie over het FSC-label ga dan naar de officiële website van FSC.

1,2,3 klaar...& spelen maar!

Met een AXI speelhuis maakt u in een handomdraai de dromen van uw kind waar. Ieder AXI speelhuis bestaat namelijk uit voorgeboorde, kant-en-klare panelen waarmee de montage van het speelhuis een koud kunstje is. De panelen zijn helemaal compleet met gemonteerde ramen, deuren en dakbedekking. Ook het schilderwerk hebben wij vast voor u gedaan. Het enige dat u nog moet doen is de panelen aan elkaar bevestigen en klaar is het speelhuis!

Garantie & service

Om de kwaliteit van de AXI speelhuizen te onderstrepen, krijgt u conform de garantievoorwaarden 2 jaar garantie op de constructie en maar liefst 5 jaar garantie op het hout!

Over AXI